Τρίπιερ: Ο... Μπέκαμ από το Μπέρι έκανε ξανά το μαγικό του (vid)

Ο Κίεραν Τρίπιερ γι' ακόμα μια φορά έδειξε πως οι εκτελέσεις των φάουλ είναι το φόρτε του και πλέον αρχίζει να... κακομαθαίνει τους οπαδούς της Νιούκαστλ που του ζητούν κάθε φορά από την εξέδρα να περάσει τη μπάλα πάνω από το τείχος και να την στείλει στα δίχτυα.  



Τρίπιερ: Ο... Μπέκαμ από το Μπέρι έκανε ξανά το μαγικό του (vid)

Ο Άγγλος μπακ ήταν εκείνος που στο 54ο λεπτό, έστω και προσωρινά, έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο τέρματα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι γράφοντας το 3-1 με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα εκτός περιοχής. Βέβαια, όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα όπως εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα, ακόμα και αυτό το σκορ σε αυτό το χρονικό σημείο δεν σου επιτρέπει να καθησυχάσεις, όπως και τελικά επιβεβαιώθηκε με τους «πολίτες» να φτάνουν στο τελικό 3-3.

Ο Τρίπιερ έχει αναλάβει τέσσερις απευθείας εκτελέσεις φάουλ για τη Νιούκαστλ στη θητεία του στην ομάδα του Έντι Χάου στην εποχή των Σαουδαράβων και έχει σκοράρει στις τρεις από αυτές! Ο «Μπέκαμ από το Μπέρι» αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο αρεστός στις τάξεις των οπαδών, αποτελώντας φυσικά μια από τις επιλογές που έγιναν για τη νέα εποχή της ομάδας με τη νέα ιδιοκτησία.

Οι «καρακάξες» έδειξαν και απέναντι στη Σίτι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο και πιο σκληρό καρύδι θα γίνονται για κάθε αντίπαλο, με τον πήχη να έχει φτάσει αρκετά ψηλά και τα αφεντικά του κλαμπ να έχουν σχέδιο ώστε να δουν τον σύλλογο και... εκτός αγγλικών συνόρων. Μετέπειτα θα έρθει – αν είναι εφικτό αυτό κι αν αποδειχθεί στην πράξη ότι μπορεί να γίνει – ο πρωταθλητισμός.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης