Άλλο ένα γκολ και θα μείνει στην ιστορία του μεγαλύτερου ντέρμπι ο Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εφόσον καταφέρει και απόψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει γίνει ο απόλυτος σκόρερ στα χρονικά της μεγαλύτερης κόντρας στο αγγλικό πρωτάθλημα!  



Άλλο ένα γκολ και θα μείνει στην ιστορία του μεγαλύτερου ντέρμπι ο Σαλάχ

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ σίγουρα θα σκέφτεται πως πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», με δεδομένο πως πέρα από την ασίστ και το γκολ στην πρεμιέρα απέναντι στη Φούλαμ, δεν μπορεί να θεωρηθεί πως παρουσίασε τον καλό του εαυτό στα δύο πρώτα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ αναζητά την πρώτη της νίκη, αφού έχει ξεκινήσει με δυο ισοπαλίες, με τον Σαλάχ να έχει την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος σκόρερ στα χρονικά της τεράστιας κόντρας στο αγγλικό πρωτάθλημα. Έχει ήδη βρει δίχτυα 8 φορές μόλις στα τελευταία 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους». Με τα πέντε γκολ του στα δυο παιχνίδια της περασμένης σεζόν ισοφάρισε τον Στίβεν Τζέραρντ στα 9 τέρματα στην ιστορία του ντέρμπι σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σκοράρει και απόψε ο «Φαραώ», θα γίνει ο πρώτος απ' οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, που θα έχει πλέον διψήφιο αριθμό τερμάτων στην γεμάτη ιστορία και απίθανες στιγμές, κόντρα της Λίβερπουλ με την Γιουνάιτεντ.

Κώστας Ζάλιαρης