Ο Ντε Μπρόινε βλέπει χώρους που δεν προλαβαίνει να δει κανείς άλλος (vid)

Το πανούργο μυαλό του Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε τη διαφορά και στο ματς της Σίτι με την Νιούκαστλ, αφού, η ασίστ που έβγαλε ο Βέλγος για τον Μπερνάρντο Σίλβα ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 3-3, ήταν τέτοια που ουδείς άλλος πρόλαβε να «διαβάσει». Κι όμως, ο KdB είχε προλάβει να την μελετήσει σε ... κλάσματα του δευτερολέπτου.  



Ο Ντε Μπρόινε βλέπει χώρους που δεν προλαβαίνει να δει κανείς άλλος (vid)

Η Σίτι αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-1 από την εντυπωσιακή Νιούκαστλ του Έντι Χάου, κατάφερε σε ελάχιστα λεπτά να βρει δυο τέρματα από τους Χάαλαντ και Μπερνάρντο Σίλβα, ισοφάρισε νωρίς στο 3-3, όμως, δεν βρήκε ακόμα ένα γκολ για την ολική ανατροπή.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έφτιαξε το τρίτο γκολ της ομάδας του με την κάθετη πάσα την οποία άπαντες χάζεψαν και η οποία μάλιστα πέρασε κάτω από τα πόδια του Γουίλοκ, ήταν το απόλυτο highlight της αναμέτρησης.

Ο Βέλγος βλέπει χώρους και τρόπους για να φτιάξει γκολ, με τους αντιπάλους του να μην προλαβαίνουν καν να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να πάρει τέτοια τροπή κάποια φάση υπέρ της Σίτι.

Αυτή ήταν η 10η ασίστ του Ντε Μπρόινε στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2022, έχει τις περισσότερες από κάθε άλλον συνάδελφό του στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα μέσα στο τρέχον έτος και έχει σκοράρει και 11 φορές, όντας ο μοναδικός με 10+ σε «σερβιρίσματα» και γκολ στις μεγάλες Λίγκες στο 2022.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης