Κλοπ: «Αν αναβληθεί ξανά από τον κόσμο, δώστε μας τους βαθμούς»! (vid)

Με νωπές τις μνήμες από τον Μάιο του 2021, ο Γιούργκεν Κλοπ αυτή τη φορά ζήτησε η Λίβερπουλ να πάρει τους βαθμούς από το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ αν αναγκαστεί η διοργανώτρια αρχή ν' αποφασίσει αναβολή λόγω των όσων ετοιμάζει ο εξαγριωμένος κόσμος των «κόκκινων διαβόλων». 



Κλοπ: «Αν αναβληθεί ξανά από τον κόσμο, δώστε μας τους βαθμούς»! (vid)

Περί τους 10.000 οπαδούς ετοιμάζουν πορεία και διαδήλωση κατά των Γκλέιζερ, με την ανησυχία να είναι έντονη αναφορικά με το μπλοκάρισμα της εισόδου του υπόλοιπου κόσμου στο «Ολντ Τράφορντ» και πιθανά επεισόδια, το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ τον Μάιο του 2021 είχε εισβάλει στο γήπεδο και το ντέρμπι τότε είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, με την κατάσταση γι' ακόμα μια φορά να είναι ταραχώδης λόγω του εκνευρισμού που επικρατεί για την οικογένεια Γκλέιζερ. 

«Αν αναβληθεί ξανά δώστε μας τους τρεις βαθμούς .Προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε. Δεν γίνεται να συζητάμε για αναβολή και για νέα ημερομηνία σε ένα ήδη γεμάτο καλεντάρι αγώνων» ανέφερε αυτή τη φορά ο Γιούργκεν Κλοπ για ό,τι ενδεχομένως να συμβεί, με τον Γερμανό να δηλώνει:

«Δεν γίνεται επίσης να δηλώσουμε ότι συμπονούμε τον Έρικ Τεν Χαγκ. Δεν νομίζω ότι κάποιος στο Μάντσεστερ θα νοιαστεί για εμάς και θα αναρωτηθεί πόσους απόντες έχουμε και πόσα προβλήματα προέκυψαν στην ομάδα μας. Όταν τα προβλήματα είναι ποδοσφαιρικής φύσης, είναι προβλήματα που καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε ο καθένας ξεχωριστά και με τον τρόπο του»

 

 

Κώστας Ζάλιαρης