Ο Τεν Χαγκ θα εύχεται με Καζεμίρο και Φρεντ να δει μια ομάδα... όπως η εθνική Βραζιλίας!

Ο Καζεμίρο αναμένεται πολύ σύντομα να προστεθεί στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Ρεάλ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να σκέφτεται ότι ίσως η άφιξη του Βραζιλιάνου στην ομάδα να βοηθήσει και τον Φρεντ ώστε αμφότεροι να μεταφέρουν κάτι από... σελεσάο στο «Ολντ Τράφορντ». 



Ο Τεν Χαγκ θα εύχεται με Καζεμίρο και Φρεντ να δει μια ομάδα... όπως η εθνική Βραζιλίας!

Η Γιουνάιτεντ από το βράδυ της Παρασκευής έχει ανακοινώσει το μεγάλο deal με την Ρεάλ Μαδρίτης για τη μετακίνηση του Καζεμίρο στο «Θέατρο των Ονείρων» και ο 30χρονος χαφ αποχωρεί από τους «μερένγκες» γεμάτος εμπειρίες, τίτλους και στιγμές τεράστιας ποδοσφαιρικής ποιότητας. 

Στη νέα του ομάδα θα βρει τον Φρεντ, με τον οποίο συνυπάρχουν και στην εθνική Βραζιλίας και αυτό ακριβώς είναι που θα ήθελε ιδανικά να εκμεταλλευτεί ο Έρικ Τεν Χαγκ .

Όταν ο Καζεμίρο βρίσκεται μαζί με τον συπατριώτη του στον άξονα της «σελεσάο», έχουν μετρήσει μόλις μια ήττα σε 20 αναμετρήσεις! Και μάλιστα, σε αυτά τα ματς η Βραζιλία έχει σκοράρει 41 φορές, έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα και έχει διατηρήσει 15 φορές ανέπαφη την εστία της! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης