Έχει συμφωνήσει για ανανέωση με τον Σάκα η Άρσεναλ!

Μόνο οι υπογραφές φαίνεται πως απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπουκάγιο Σάκα με την Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να επισημαίνει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που εκκρεμεί είναι η επίσημη ανακοίνωση!Έχει συμφωνήσει για ανανέωση με τον Σάκα η Άρσεναλ!

Πλήρης συμφωνία φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ του Μπουκάγιο Σάκα και της Άρσεναλ, για ανανέωση του συμβολαίου, με τον Μικέλ Αρτέτα να το καθιστά σαφές στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Μπόρνμουθ.

Ο Σάκα θέλει να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο, διότι αισθάνεται σημαντικός, με τον Μικέλ Αρτέτα να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, καθώς υπό τις οδηγίες του ο Άγγλος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του πέρυσι, με 11 γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ανέφερε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχουμε συμφωνήσει με τον Σάκα και τους εκπροσώπους του. Τώρα πρέπει να βάλουμε όσα έχουμε πει σε χαρτί. Θέλω να συμβεί, διότι δεν μου αρέσει οι ποδοσφαιριστές μου να αποσπώνται κατά την διάρκεια της σεζόν. Αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο.»

Δημήτρης Μανάκος