Επιβεβαίωσε τη συμφωνία Γιουνάιτεντ – Καζεμίρο ο Αντσελότι: «Θέλει μία νέα πρόκληση»!

Τις τελευταίες του ημέρες στη Μαδρίτη φαίνεται πως διανύει ο Καζεμίρο, με τον Κάρλο Αντσελότι να επιβεβαιώνει πως ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του!Επιβεβαίωσε τη συμφωνία Γιουνάιτεντ – Καζεμίρο ο Αντσελότι: «Θέλει μία νέα πρόκληση»!

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως εκκρεμεί για τη μεταγραφή του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναφέρεται στον Βραζιλιάνο, λέγοντας μάλιστα πως δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Αναλυτικά είπε:

«Μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί. Θέλει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία. Ο σύλλογος τον καταλαβαίνει για αυτό που έχει κάνει και για τον άνθρωπο που είναι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά η βούλησή του να φύγει είναι ξεκάθαρη. Εάν υπάρξει συμφωνία, έχουμε τους πόρους για να τον αντικαταστήσουμε», είπε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Θέλτα, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του Βραζιλιάνου να αποδεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Καζεμίρο θα καταλήξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα τυπικά της υπόθεσης να απομένουν!

Δημήτρης Μανάκος