«Κλείνει» στη Γιουνάιτεντ ο Καζεμίρο, αλλά… δεν προλαβαίνει τη Λίβερπουλ!

Η μεγάλη ημέρα για τη μεταγραφή του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά άμεσα, με τον Βραζιλιάνο να κοστίζει 60 εκατομμύρια και να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, το θέμα με την βίζα του, καθιστά απίθανη τη συμμετοχή στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League, με τη Λίβερπουλ!



«Κλείνει» στη Γιουνάιτεντ ο Καζεμίρο, αλλά… δεν προλαβαίνει τη Λίβερπουλ!

Περάσαμε στην κρίσιμη ημέρα, αναφορικά με τη μεταγραφή του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει πει το «ναι» και τη Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζεται να δώσει την συγκατάθεσή της.

Κάπως έτσι άλλωστε, οι Μαδριλένοι θα εισπράξουν 60 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή που κατέκτησε μαζί τους τα πάντα, συμβιβαζόμενοι με το γεγονός πως ο ίδιος επιθυμεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

Τετραετές αναμένεται να είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καζεμίρο, αλλά τα ζητήματα με την βίζα του, αναμένεται να μην του επιτρέψουν να συμμετάσχει στο ντέρμπι της Δευτέρας (22/8) των «κόκκινων διαβόλων», απέναντι στη Λίβερπουλ.

Δημήτρης Μανάκος