Παραδέχθηκε το λάθος του ο Μάικ Ντιν: «Έπρεπε να πω στον Τέιλορ να πάει στο VAR για το τράβηγμα στον Κουκουρέγια»! (vid)

Μεγάλη συζήτηση έχει «σηκώσει» στην Αγγλία η ισοφάριση της Τότεναμ στο 95’ απέναντι στην Τσέλσι, μετά το πλάνο με το τράβηγμα των μαλλιών του Κουκουρέγια από τον Ρομέρο και την… απουσία του VAR. Ωστόσο, ο επικεφαλής της τεχνολογίας στην εν λόγω αναμέτρηση, Μάικ Ντιν, επισήμανε πως έκανε λάθος!Παραδέχθηκε το λάθος του ο Μάικ Ντιν: «Έπρεπε να πω στον Τέιλορ να πάει στο VAR για το τράβηγμα στον Κουκουρέγια»! (vid)

Το κόρνερ από το οποίο ο Κέιν χάρισε τον βαθμό (2-2) στην Τότεναμ απέναντι στην Τσέλσι προήλθε από φάση στην οποία ο Ρομέρο τράβηξε τα μαλλιά του Κουκουρέγια κι όμως ο VAR δεν θεώρησε ότι υπήρχε παράβαση!

Κάπως έτσι, ο Άγγλος σκόραρε, το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ολοκληρώθηκε ισόπαλο και οι αντιδράσεις ήταν αμέτρητες. Αισίως όμως, ο Μάικ Ντιν παραδέχθηκε το λάθος του!

Δήλωσε πως έπρεπε να πει στον Τέιλορ να πάει να δει και πάλι την φάση, αλλά ουδείς γνωρίζει αν αυτό «καλύπτει» την Τσέλσι και τους φίλους της, που επί της ουσίας, έχασαν μέσα από τα χέρια τους δύο βαθμούς.

Δημήτρης Μανάκος