«Σκέψεις του Τεν Χαγκ ν' αφήσει τον Μαγκουάιρ στον πάγκο»!

Το «ηλεκτροσόκ» που ίσως και να του είναι απαραίτητο, σκέφτεται ο Έρικ Τεν Χαγκ να κάνει στον Χάρι Μαγκουάιρ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την προσεχή Δευτέρα, αφήνοντάς τον στον πάγκο...



«Σκέψεις του Τεν Χαγκ ν' αφήσει τον Μαγκουάιρ στον πάγκο»!

Ο Άγγλος αμυντικός και αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» δεν σταματά να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και να δέχεται όλη την συσσωρευμένη αρνητική κριτική από τον κόσμο της ομάδας, μαζί και με τα ειρωνικά σχόλια των υπόλοιπων φιλάθλων από τις αντίπαλες «παρατάξεις». 

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα με δυο ήττες, δεν έχει πετύχει καν δικό της γκολ (το μοναδικό που σημείωσε με την Μπράιτον ήταν αυτογκόλ) και όπως αναφέρει η Manchester Evening News, ο Έρικ Τεν Χαγκ σκέφτεται αλλαγές για το προσεχές ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. 

Άλλωστε, η ατμόσφαιρα... μυρίζει μπαρούτι λόγω και της απόφασης των οπαδών του συλλόγου ν' αποχωρήσουν από το «Ολντ Τράφορντ» σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους Γκλέιζερς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δεν αποκλείεται ο Χάρι Μαγκουάιρ να μην ξεκινήσει στο ντέρμπι και τη θέση του να πάρει ο Ραφαέλ Βαράν για να παίξει πλάι στον Λισάντρο Μαρτίνες. 

Σε αυτή την περίπτωση το περιβραχιόνιο θα πάει στο μπράτσο του Μπρούνο Φερνάντες... 

Κώστας Ζάλιαρης