«Ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League για τον Γιακουμάκη»!

Την εξαιρετική προπέρσινη και περσινή σεζόν του, αλλά και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε αισίως με τη Σέλτικ, φαίνεται πως μπορούσε να «εξαργυρώσει» άμεσα ο Γιώργος Γιακουμάκης, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League, αλλά οι Σκωτσέζοι δεν έχουν καμία διάθεση να μπουν σε διαπραγματεύσεις.



«Ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League για τον Γιακουμάκη»!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει πραγματοποιήσει δύο διαδοχικές, καταπληκτικές  σεζόν στην Ολλανδία και τη Σκωτία, έχοντας ξεκινήσει «φουριόζος» και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και άμεση συνέπεια αποτέλεσε το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων για την απόκτησή του.

Την ίδια διάθεση είχαν και σύλλογοι της Premier League, με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, να αναφέρει πως ο Έλληνας είχε προτάσεις, αλλά η Σέλτικ δεν έχει διάθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις για έναν ποδοσφαιριστή που της είναι απαραίτητος.

Παράλληλα, ο ίδιος αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος με την καριέρα του στην Σκωτία, την ώρα που οι σύλλογοι της Premier League δεν κατονομάζονται, αλλά εξακολουθούν να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Δημήτρης Μανάκος