Οι αριθμοί... δεν παίζουν πάντα μπάλα: Περισσότερες τελικές ο Κουλιμπαλί απ' ολόκληρη την Τότεναμ στο πρώτο μέρος

Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα με εντυπωσιακό μονοκόματο σουτ. Άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Μόνος του έκανε τρεις τελικές. Η Τότεναμ είχε μια λιγότερη στα πρώτα 45'. Κι όμως τα «σπιρούνια» στο τέλος έφυγαν από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με βαθμό...



Οι αριθμοί... δεν παίζουν πάντα μπάλα: Περισσότερες τελικές ο Κουλιμπαλί απ' ολόκληρη την Τότεναμ στο πρώτο μέρος

Η Τσέλσι θα αισθάνεται αδικημένη από την κατάληξη της αναμέτρησης με την Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής, αλλά θα τα βάζει και με τον εαυτό της καθώς ο τρόπος με τον οποίο ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2, ήταν απαράδεκτος όσον αφορά στην λειτουργία της άμυνας. 

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είχε ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα, ενώ, είχε άλλες δυο τελικές στο παιχνίδι. Μόνος του, είχε περισσότερες προσπάθειες για γκολ απ' ολόκληρη την Τότεναμ στα πρώτα 45'. Η ομάδα του Κόντε απλά... περίμενε στο πρώτο μέρος. 

Κι όμως, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να στερήσουν δυο βαθμούς από τους «μπλε», με ελάχιστες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με την τύχη - και τη διαιτησία - με το μέρος τους για το ισόπαλο σκορ στο 90' + 5'. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης