Φούντωσε η κουβέντα με Ρέντναπ και Νέβιλ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»! (vid)

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Ρέντναπ είχαν έντονο διάλογο στην τηλεόραση του SkySports αμέσως μετά το 4-0 της Μπρέντφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να ζητά την προσοχή του άλλοτε αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων». 



Φούντωσε η κουβέντα με Ρέντναπ και Νέβιλ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»! (vid)

Ο Νέβιλ επέμενε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου και πως είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν πλέον και ν' απελευθερώσουν το κλαμπ. 

Ο Ρέντναπ τα έβαζε συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές και τόνιζε πως: «Δηλαδή όταν φύγουν οι ιδιοκτήτες οι ποδοσφαιριστές αμέσως θα βελτιωθούν;». 

Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν, ο Τζέιμι Ρέντναπ αντιλήφθηκε ότι ο Νέβιλ δεν τον κοιτούσε καν και ζήτησε σε έντονο ύφος την προσοχή του λέγοντας στο μικρόφωνο: «Κοίτα με όταν σου μιλάω». 

Παρ' όλα αυτά, ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ συμφώνησε σε όλα και επανέλαβε πως οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μάντσεστερ έχουν αποδείξει πως δεν έχουν προσωπικότητα και λείπει η ηγετική φυσιογνωμία από τ' αποδυτήρια... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης