Ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Ρεγκιλόν!

Μπορεί ο Γκρέιαμ Πότερ να έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για τα αριστερά μπακ της ομάδας του, με αφορμή την αποχώρηση του Μαρκ Κουκουρέγια, όμως ο αγγλικός Τύπος εμπλέκει τη Μπράιτον στο «κυνήγι» της υπογραφής του Ρεγκιλόν της Τότεναμ!



Ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Ρεγκιλόν!

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν από την Τότεναμ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και να συγκαταλέγεται σε αυτούς που έχει επιλέξει να θέσει εκτός πλάνων του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντόνιο Κόντε.

Αισίως, φημολογείται πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Αγγλία και παρότι ο Γκρέιαμ Πότερ επισήμανε πως η Μπράιτον δεν έχει ανάγκη να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα μετά την αποχώρηση του Κουκουρέγια, ο αγγλικός Τύπος έχει άλλη άποψη.

Έντονα λοιπόν ακούγεται πως οι «γλάροι» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του Ρεγκιλόν, καθώς ο Κόλγουϊλ που ήρθε ως δανεικός από την Τσέλσι, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με την συμφωνία να μην περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Δημήτρης Μανάκος