Γκουντογκάν: «Είχα νευριάσει που ήμουν στον πάγκο και μόλις μπήκα, σχεδόν μας είχαν σκοτώσει» (vid)

Στο νέο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Μάντσεστερ Σίτι για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ιλκάι Γκουντογκάν παραδέχεται ότι είχε νευριάσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα που τον είχε αφήσει στον πάγκο στο καθοριστικό ματς με την Άστον Βίλα. «Μόλις μπήκα δεχθήκαμε δεύτερο γκολ, σχεδόν μας είχαν σκοτώσει. Όμως έβαλα τον θυμό στο παιχνίδι μου...».  



Γκουντογκάν: «Είχα νευριάσει που ήμουν στον πάγκο και μόλις μπήκα, σχεδόν μας είχαν σκοτώσει» (vid)

Ο Γερμανός χαφ ήταν... κίνηση – ματ από τον Γκουαρδιόλα όταν πήρε τη θέση του Μπερνάρντο Σίλβα, αφού πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα της τεράστιας ανατροπής των «πολιτών» που έφτασαν στο 3-2 μέσα σε ελάχιστα λεπτά και διατήρησαν τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ στο Μάντσεστερ.

«Είχα αυτοπεποίθηση και θεωρούσα ότι θα ξεκινούσα, όμως ήμουν στον πάγκο. Ήμουν εκνευρισμένος και μόλις μπήκα στο ματς μετά από λίγο ήρθε το δεύτερο γκολ. Σχεδόν μας είχαν σκοτώσει. Όμως, σκέφτηκα να βάλω όλο αυτό τον θυμό στο παιχνίδι μου για τα 20-25 λεπτά που απέμεναν και ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο, όπως το κάνω σε κάθε κατάσταση ψάχνοντας για το θετικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκουντογκάν.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης