Νέο συμβόλαιο σε Έλιοτ, «ματιές» και σε Ματέους Νούνιες (vid)

Η Λίβερπουλ δείχνει να έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για να ενισχυθεί με ακόμα έναν χαφ το φετινό καλοκαίρι, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για προσφορά 50 εκατομμυρίων προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Νούνιες, ενώ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ ετοιμάζεται γι' ακόμα μια επέκτασηξ συμβολαίου. 



Νέο συμβόλαιο σε Έλιοτ, «ματιές» και σε Ματέους Νούνιες (vid)

Ο Κλοπ δείχνει να έχει εντοπίσει αδυναμία στο χώρο του κέντρου και γι' αυτό ρίχνει «ματιές» για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θ' αποτελέσει την 4η μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τους «κόκκινους» μετά τους Καρβάλιο, Νούνιες και Ράμσεϊ. 

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 23χρονο χαφ, Ματέους Νούνιες, ο οποίος έχει βρεθεί στην πρώτη ομάδα των «λιονταριών» την τελευταία διετία. 

Παράλληλα, ο Χάρβεϊ Έλιοτ που θα μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, φέρεται να ετοιμάζεται να υπογράψει νέα επέκταση συμβολαίου, παρά το γεγονός πως το έκανε ξανά πριν από έναν χρόνο. Ο νεαρός έχει κερδίσει την εκτίμηση του Κλοπ και ο κόουτς των Κυπελλούχων θέλει να εξασφαλίσει πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» μετά και το 2026. 

Κώστας Ζάλιαρης