Γκονσάλο Γκέδες: Ο… 10ος Πορτογάλος στη Γουλβς!

Ο Γκονσάλο Γκέδες αγοράστηκε από την Γουλβς και τον Μπρούνο Λάζε, για να ενισχύσει την επίθεση και να… διευρύνει την πορτογαλική αποικία στους «λύκους». 



Γκονσάλο Γκέδες: Ο… 10ος Πορτογάλος στη Γουλβς!

Η Γουλβς προχώρησε στην απόκτηση του Γκέδες από την Βαλένθια, έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση για την επίθεση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στις «νυχτερίδες» και για αυτό το λόγο είναι και διεθνής με την εθνική του Φερνάντο Σάντος. 

Βέβαια, το αξιοσημείωτο μετά από αυτή τη μεταγραφή του στη Γουλβς και στη Premier League, είναι ότι η ομάδα του Λάζε συνεχίζει σε ρυθμούς… Primeira Liga. Συγκεκριμένα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στο σύλλογο που είναι από την Ιβηρική χώρα είναι οι Ζοζέ Σα, Τότι Γκόμες, Μπρούνο Ζορντάο, Ζοάο Μουτίνιο, Νέλσον Σεμέδο, Ρούμπεν Νέβες, Τσικίνιο, Ντάνιελ Ποντένσε και Πέδρο Νέτο. Επίσης δεν μπορεί να λείψει και ο τεχνικός, Μπρούνο Λάζε. 

Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι και το μυστικό της επιτυχίας, μιας και οι «λύκοι» μετρούν την 5η διαδοχική συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Ενώ δεν μπορεί να ξεχαστεί και η κατάταξή τους στην πρώτη 7άδα το 2019 και 2020.

 

Φοίβος Πεφάνης