Έρλινγκ Χάαλαντ: Κάθε «ταξίδι» του ξεκινά με γκολ, κι αυτό δεν άλλαξε ούτε στην Premier League! (video)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σίγουρα θα έχει να θυμάται, όπως ακριβώς και με τα «παρθενικά» του τέρματα στους προηγούμενους συλλόγους της καριέρας του!  



Έρλινγκ Χάαλαντ: Κάθε «ταξίδι» του ξεκινά με γκολ, κι αυτό δεν άλλαξε ούτε στην Premier League! (video)

Όταν ακούς το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ σίγουρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι το γκολ. Ο Νορβηγός επιθετικός, στο ντεμπούτο του στην Premier League με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τους «πολίτες» και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Γουέστ Χαμ.

Στην περίπτωσή του λοιπόν η φράση «κάθε αρχή και δύσκολη» δε φαίνεται να ισχύει, αφού δε χρειάζεται παραπάνω από δύο ματς για να σημειώσει το «παρθενικό» του γκολ με κάθε σύλλογο που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μόλντε ήρθε στο ντεμπούτο του. Μάλιστα, αποτελεί και το πρώτο του τέρμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Φεβρουάριο του 2017, η νορβηγική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου τότε επιθετικού. Στις 26 Απριλίου του ίδιου έτους, σημείωσε την «παρθενική» συμμετοχή του, σε έναν αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Βόλντα. Χρειάστηκε 46 λεπτά για να βρει δίχτυα και το… ταξίδι ξεκινούσε!

Δείτε το θέμα στο bnsports.gr