Αθπιλικουέτα: «Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά, έμεινα πιστός στην ομάδα μου»

Έχοντας πλέον υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2024, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα τόνισε ότι τη στιγμή που τα media αναφέρονταν ασταμάτητα στ' όνομά του για την Μπαρτσελόνα, εκείνος παρέμενε πιστός και απόλυτα αφοσιωμένος στην Τσέλσι, αφήνοντας τις πράξεις του να «μιλήσουν» πιο δυνατά από κάθε μεταγραφικό σενάριο. 



Αθπιλικουέτα: «Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά, έμεινα πιστός στην ομάδα μου»

Ο αρχηγός συνεχίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» γι' ακόμα δυο χρόνια. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τη μπλε φανέλα και όντας άνθρωπος που τιμά και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του με τον χαρακτήρα και την ηγετική του φυσιογνωμία, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα ήξερε ακριβώς τον τρόπο ν' αντιμετωπίσει τον ορυμαγδό των σεναρίων που φέτος τον έστελναν στην Βαρκελώνη. 

Λόγω συμμετοχών το συμβόλαιό του είχε ανανεωθεί αρχικά μονομερώς για έναν χρόνο, ωστόσο, υπήρξε νέα κουβέντα κι έτσι αυτή τη στιγμή «τρέχει» συμφωνία δυο ετών ανάμεσα στους «μπλε» και τον Ισπανό μπακ. 

«Όλοι μπορεί να μιλούν για το όνομά σου στα media, το πιο σημαντικό όμως είναι να μιλήσουν οι πράξεις. Κι εγώ εκεί έδειξα πως ήμουν πιστός στην ομάδα μου και έπαιζα όσο καλύτερα μπορούσα στα φιλικά, ακόμα κι αν δεν ήξερα τι μου επιφύλασσε το μέλλον. 

Όταν έκανα την κουβέντα με τη νέα ιδιοκτησία του κλαμπ, κατάλαβα πως το πιο σωστό που θα μπορούσα να κάνω ήταν να μείνω στο σπίτι μου, στην Τσέλσι» είπε ο «Άθπι». 

Κώστας Ζάλιαρης