Ο Κουλουσέφσκι κινείται σε ρυθμούς… Κέιν-Σον και ο Κόντε το λατρεύει!

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι έχει αρχίσει ένα τρομερό σερί δημιουργίας γκολ από όταν πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ και φαίνεται να το συνεχίζει και τη νέα σεζόν, δημιουργώντας ένα ονειρικό επιθετικό «trio» για τον Κόντε στη Τότεναμ.    



Ο Κουλουσέφσκι κινείται σε ρυθμούς… Κέιν-Σον και ο Κόντε το λατρεύει!

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι έχει αρχίσει ένα τρομερό σερί δημιουργίας γκολ απ' όταν πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ και φαίνεται να το συνεχίζει και τη νέα σεζόν, δημιουργώντας ένα ονειρικό επιθετικό «trio» για τον Κόντε στη Τότεναμ.  

Η Τότεναμ έκανε ποδαρικό στη Premier League, διαλύοντας με 4-1 τη Σαουθάμπτον. Μία ομάδα που πλήγωσε τον Κόντε τη περσινή σεζόν, καθώς η πλευρά του Ραλφ Χαζενχούτλ είχε επικρατήσει με 3-2 στο «N17», ενώ στην έδρα της είχαν λήξει ισόπαλες με 1-1. 

Ωστόσο, η ιστορία ήταν διαφορετική στις 6 Αυγούστου. Τα «σπιρούνια» ξέσπασαν με τέσσερα γκολ και μόνο το ένα ήταν δημιουργία ενός εκ των Κέιν ή Σον. Λόγω του ότι αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Σουηδός εξτρέμ, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. 

Ο «Ginger from Sweden» σέρβιρε στον Ράιαν Σεσενιόν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ, ενώ έληξε το χορό των γκολ, χάρη σε ένα πολύ όμορφό του πλασέ, εξουδετερώνοντας τον Μπαζούνου.

Μάλιστα, από τον Φεβρουάριο που ο Κουλουσέφσκι έκανε το ντεμπούτο του με τη λευκή φανέλα έχει δύο λιγότερες ασίστ μόνο από τον Ουσμάν Ντεμπελέ (11) της Μπαρτσελόνα (μιλώντας πάντα για τα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και όπως είναι λογικό οι αριθμοί του δημιουργούν σενάρια για… τίτλους στη Τότεναμ, χτίζοντας μία τριάδα με Κέιν και Σον που φοβίζει άπαντες!

Φοίβος Πεφάνης