«Τετράστερη» η Τότεναμ – Ανατροπή και… νίκη για τη Λιντς!

Η Τότεναμ μοίρασε θέαμα στο «N17» με πρωταγωνιστή τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι απέναντι στην Σαουθάμπτον (4-1). Μεγάλη νίκη για τη Λιντς, 2-1 με φοβερή ανατροπή επί της Γουλβς και το πρώτο τρίποντο στο… σακούλι του Μαρς. 



«Τετράστερη» η Τότεναμ – Ανατροπή και… νίκη για τη Λιντς!

Σπουδαίες νίκες για Τότεναμ και Λιντς αντίστοιχα στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έβαλαν τις βάσεις για 4άδα και… σωτηρία οι Κόντε-Μάρς.

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει στο 12ο λεπτό, λόγω ενός πολύ ωραίου τέρματος από τον συνήθη ύποπτο, Τζέιμς Γουόρντ-Πράους. Ωστόσο, εννέα λεπτά μετά, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι σέρβιρε πολύ ωραία στον Ράιαν Σεσενιόν και αυτός με κεφαλιά αλά… Κέιν έκανε το 1-1. 

Στο 31ο λεπτό, η τάξη αποκαταστάθηκε από τα «σπιρούνια», με τον Έρικ Ντάιερ να σκοράρει και αυτός με το κεφάλι, ύστερα από έξυπνη σέντρα του Χέουνγκ-Μιν Σον στο σημείο του πέναλτι. 

Στο δεύτερο μέρος, ο «Σουηδός με τα πορτοκαλί μαλλιά» έκανε ότι ήθελε, και αφού ο Σαλισού πέτυχε με αυτογκόλ το 3-1, ο πρώην εξτρέμ της Γιουβέντους, δύο λεπτά μετά, με πολύ ωραίο πλασέ ολοκλήρωσε το πάρτι. 

 

 

Την ίδια ώρα, η Γουλβς αντιμετώπισε την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και μετά από πολύ ωραία δημιουργία του Πέδρο Νέτο, ο Ντανιέλ Ποντένσε πέτυχε το πρώτο γκολ των «λύκων» για τη σεζόν 2022/23 με σκαστό σουτ. 

Όμως, στο 24ο λεπτό η ομάδα του Τζέσι Μαρς έβγαλε αντίδραση με τον Ροντρίγκο, ο οποίος νίκησε τον Ζοζέ Σα με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία. 

Ενώ στο 74ο λεπτό, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λιντς, Μπρέντεν Αάρονσον, έφερε τα… πάνω-κάτω, γράφοντας το 2-1 σε κενή εστία, ύστερα από πολύ ωραία ασίστ του Πάτρικ Μπάμφορντ, για να πάρει το ματς και να δώσει στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

 

 

Φοίβος Πεφάνης