Νούνιες: «Παίζαμε ξυπόλυτοι, στο Άνφιλντ ανατρίχιασα» (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες μίλησε για τα χρόνια που μαζί με τον αδερφό του έπαιζαν ξυπόλυτοι στις τσιμεντένιες αλάνες, αφού, δεν υπήρχαν χρήματα για καλά ποδοσφαιρικά παπούτσια παρά τις θυσίες που έκαναν οι γονείς τους. «Ανατρίχιασα όταν μπήκα στο Άνφιλντ, ήθελα να παίξω εκεί» είπε ο Ουρουγουανός για τη στιγμή που βρέθηκε στο νέο του «σπίτι» ως παίκτης της Μπενφίκα.  



Νούνιες: «Παίζαμε ξυπόλυτοι, στο Άνφιλντ ανατρίχιασα» (vid)

Ο Νούνιες αισθάνεται πως θα χρωστάει για πάντα στους γονείς τους τη διαδρομή που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής στην καριέρα του στην ηλικία των 22 ετών.

Εκείνοι εργάζονταν σκληρά για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο και τον στήριξαν όταν έπρεπε να μείνει ενάμιση χρόνο εκτός δράσης με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Στο μικρό βίντεο που ετοίμασε το BT Sport, μιλώντας με τον ποδοσφαιριστή, ο νυν στράικερ της Λίβερπουλ αναφέρει πως μικρός έπαιζε ξυπόλυτος σε πέτρες και σε τσιμεντένιες αλάνες, ενώ, εξιστορείται ο τρόπος με τον οποίο από την Πενιαρόλ μεταπήδησε στην Αλμερία και μετά την Μπενφίκα. «Η Αλμερία δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε υπογράψει και ο Νούνιες έφτασε να βάλει 16 γκολ σε μια σεζόν» αναφέρει Ισπανός συντάκτης ποδοσφαίρου.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης