Έξαλλος με το Μουντιάλ ο Κλοπ: «Τη λάθος στιγμή για τους λάθος λόγους, ας αλλάξει κάτι»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη συνέντευξη Τύπου του ματς της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ και... άρχισε ν' ανεβάζει θερμοκρασία. Και μόνο που το σκεφτόταν και αναφερόταν σε αυτό εκνευρίστηκε, τονίζοντας πως ενώ όλοι γνωρίζουν πόσο λάθος είναι το timing και το φορτωμένο πρόγραμμα, κανείς δεν μιλάει!  Έξαλλος με το Μουντιάλ ο Κλοπ: «Τη λάθος στιγμή για τους λάθος λόγους, ας αλλάξει κάτι»!

Ο Kloppo ξεσπάθωσε μιλώντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου, δίχως καν να το έχει σχεδιάσει ή να το έχει σκεφτεί. Και μόνο η αναφορά στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί από τις 12 του Νοέμβρη μέχρι τις 18 του Δεκέμβρη και μπορεί να στερήσει από τη Λίβερπουλ 12 ποδοσφαιριστές, έκανε έξω φρενών τον κόουτς των «κόκκινων».

«Αυτό το Μουντιάλ λαμβάνει χώρα στο χειρότερο χρονικά σημείο, για όλους τους λάθος λόγους. Δεν ήμουν εκνευρισμένος όταν ήρθα στη συνέντευξη Τύπου, αλλά η ερώτηση για τη διοργάνωση με εκνεύρισε. Το πρόβλημά μου είναι πως όλοι γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα είναι λάθος, αλλά κανείς δεν μιλάει γι' αυτό. Κάτι πρέπει επιτέλους ν' αλλάξει.

Κάτι πρέπει ν' αλλάξει, δεν γίνεται απλά να βλέπουμε τους τοπ ποδοσφαιριστές και να λέμε: “Θεέ μου, μα πόσο σπουδαίοι είναι;”. Δεν πάει έτσι αυτό! Είναι σαν την κλιματική αλλαγή. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να αλλάξει αυτό, αλλά κανείς μας δεν ρωτάει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Ζάλιαρης