To Fantasy του england365.gr αρχίζει ξανά!

Έτσι θα σας αφήναμε; Δίχως το ενδιαφέρον και την τρέλα του Fantasy; Με την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ το πρωτάθλημα του england365.gr είναι ξανά εδώ για να συνεχίσουν όσοι ήταν μέλη από την περασμένη σεζόν, αλλά και να μπουν και νέοι στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα!



To Fantasy του england365.gr αρχίζει ξανά!

Το england365.gr φρόντισε να προετοιμαστεί ψυχολογικά, λειτουργικά, πνευματικά και... σωματικά, για τις αντοχές που απαιτούνται ώστε ν' ακολουθήσουμε με συνέπεια το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν γινόταν να μείνει στην απ' έξω και το Fantasy που τρελαίνει όσους ασχολούμαστε και βγάζουμε προς τα έξω έστω και λίγο αυτό το... ψώνιο του προπονητή που μας διακατέχει.

Φέτος θα υπάρχουν και μεγάλα δώρα για τους έξι πρώτους νικητές! Ο πρώτος θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει με VIP εισιτήριο να δει ένα ματς της ομάδας της επιλογής του στο UEFA Champions League τη σεζόν 2023/24. Οι πέντε επόμενοι θα πάρουν δώρα της αγαπημένης τους ομάδας από την SPORTARENA.

Όλα είναι έτοιμα στη Λίγκα του england365.gr ώστε να υποδεχθεί εσάς που ήσασταν μέλη από την περασμένη σεζόν, αλλά όσους θέλετε να μπείτε τώρα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

Ονομασία ΛίγκαςEngland365.gr Fans

Κωδικός εισόδου: vxrzlf

Καλή επιτυχία σε όλους!