Ερευνάται συμμετοχή της αλβανικής μαφίας σε περίεργα πονταρίσματα για κίτρινη κάρτα στον Τζάκα!

Οι υποψίες για τα πονταρίσματα στην κίτρινη κάρτα του Τζάκα σε ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Δεκέμβρη βάζουν στο κάδρο μέχρι και την εμπλοκή της αλβανικής μαφίας!Ερευνάται συμμετοχή της αλβανικής μαφίας σε περίεργα πονταρίσματα για κίτρινη κάρτα στον Τζάκα!

Ο πρώην αρχηγός των «κανονιέρηδων» στα τελευταία λεπτά της νίκης (4-1) της ομάδας του Αρτέτα απέναντι στην Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» τον περασμένο Δεκέμβρη, έκανε καθυστερήσεις άνευ λόγου και αιτίας και πήρε κίτρινη κάρτα.

Αυτό το περιστατικό ούτως ή άλλως βρέθηκε υπό διερεύνηση καθώς κινήθηκαν υποψίες για χειραγώγηση λόγω και του τζίρου που έπεσε πάνω στο «κιτρίνισμα» του Ελβετού χαφ, ωστόσο, τώρα φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και η αλβανική μαφία!

Αυτό τουλάχιστον έχουν υποπτευθεί οι αρμόδιες Αρχές που συνεχίζουν ν' ασχολούνται με την υπόθεση και ερευνάται θέμα εγκληματικής συνωμοσίας!

Χαρακτηριστικά, περί τις 52.000 λίρες πονταρίστηκαν στην κίτρινη κάρτα του Τζάκα σ' εκείνο το περιστατικό και μάλιστα, υπήρξε και μεγάλη δραστηριότητα με κρυπτονομίσματα...

Κώστας Ζάλιαρης