Η ξεγραμμένη Μπόρνμουθ και η δύναμη του «Vitality»!

Η Μπόρνμουθ έχει επιστρέψει στην Premier League και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος είναι το… απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό! Ωστόσο ο Σκοτ Πάρκερ και η ατμόσφαιρα του «Vitality Stadium» μπορεί να έχουν άλλη άποψη.



Η ξεγραμμένη Μπόρνμουθ και η δύναμη του «Vitality»!

Βρισκόμαστε δύο μέρες μακριά από το πρώτο παιχνίδι της Μπόρνμουθ στην Premier League. Αυτό απέναντι στην Άστον Βίλα στο «Vitality», με τα «κεράσια» να μην έχουν μαζί τους τις πιθανότητες παραμονής, λόγω του ότι οι άλλες δύο ομάδες που ανέβηκαν (Φούλαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ) έχουν προχωρήσει σε αρκετές και ποιοτικές μεταγραφές. 

Αντιθέτως, η Μπόρνμουθ έχει προσθέσει μόλις τρεις. Τους Τζο Ρόθγουελ και Μάρκους Τάβερνιερ από την Championship, και τον Ράιαν Φρέντερικς από την Γουέστ Χαμ. Με το πλάνο να μην είναι «high-spending» όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια από ομάδες που παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. 

Δίχως αμφιβολία, το ποδόσφαιρο παίζεται μόνο εντός γηπέδου, αλλά το σχέδιο επιτυχίας για τα «κεράσια» για τη νέα σεζόν είναι η έδρα τους. Αυτό το μικρό γήπεδο που χωράει 11 χιλιάδες φιλάθλους αλλά «φωνάζει» για πολλούς περισσότερους. Κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και στο παρελθόν επί Έντι Χάου. 

Φοίβος Πεφάνης