Χέντερσον: «Θέλω να παίξω κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δεν ήθελα καν να μιλήσω με τον Τεν Χαγκ»! (vid)

Ο Ντιν Χέντερσον κατέστρεψε παντελώς τη σχέση του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ξέσπασμα που πραγματοποίησε για τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε η ομάδα όταν εκείνος πίστεψε ότι με την επιστροφή του εκεί θα έπαιζε. «Θέλω ν' αποδείξω πράγματα στη Γιουνάιτεντ. Φέτος δεν ήθελα καν να μιλήσω με τον Τεν Χαγκ για να μη με κρατήσει»!  



Χέντερσον: «Θέλω να παίξω κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δεν ήθελα καν να μιλήσω με τον Τεν Χαγκ»! (vid)

Ο νυν πορτιέρε της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία μετακινήθηκε ως δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους», εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά της ομάδας στην οποία ανήκει, αφού θεωρεί ότι δεν τήρησε κανείς την υπόσχεση που του είχε δώσει.

«Μετά το Euro μου είχαν πει να επιστρέψω γιατί θα μπορούσα να είμαι βασικός. Κόλλησα και Covid, όμως μετά ουδείς τήρησε τα λόγια του. Ήταν πραγματικά... εκληματικό να κάθομαι έτσι τους τελευταίους 12 μήνες.

Είχα απορρίψει πολύ καλές προτάσεις μετά το Euro για να παραμείνω στη Γιουνάιτεντ. Ήμουν θηρίο στο κλουβί. Φέτος δεν ήθελα καν να μιλήσω με τον Τεν Χαγκ ή να με δει να προπονούμαι γιατί θα ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα» ήταν τα λόγια του Άγγλου πορτιέρε!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης