«Θέλει να παίξει ξανά στην Λειψία ο Βέρνερ»!

Μπορεί ο Τίμο Βέρνερ να υπολογίζεται ως στιγμής από τον Τόμας Τούχελ στην προετοιμασία της Τσέλσι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Γερμανός θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Λονδίνου. Φημολογείται πως επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στην Λειψία, με την πρώην ομάδα του μάλιστα να εξετάζει το ενδεχόμενο του δανεισμού του!



«Θέλει να παίξει ξανά στην Λειψία ο Βέρνερ»!

Δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου ο Τίμο Βέρνερ, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Τσέλσι και θα ήθελε να επιστρέψει στην Γερμανία, για λογαριασμό της ομάδας που τον ανέδειξε και που κατέγραψε μαζί της 92 γκολ σε 158 εμφανίσεις.

Ο λόγος προφανώς για την Λειψία, με τον Βέρνερ να θέλει να φύγει από το Λονδίνο, την ώρα που η πρώην ομάδα του, εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του, το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Τσέλσι και τι θα επιλέξουν οι «μπλε», μιας και αν αποχωρήσει και ο Βέρνερ, είναι ο 2ος επιθετικός που φεύγει ως δανεικός στο «εξωτερικό» μετά τον Ρομέλου Λουκάκου, που δεν έχει αντικατασταθεί!

Δημήτρης Μανάκος