Οι αντιδράσεις του Κριστιάνο στις οδηγίες του Τεν Χαγκ και η περίεργη συμπεριφορά του στο γήπεδο (vids)

Η γλώσσα του σώματος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τέτοια που κάθε άλλο παρά επιβεβαίωνε ότι χάρηκε με την επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Η αντίδρασή του στις οδηγίες του Τεν Χαγκ, ο αρνητισμός του να κρατήσει τη μπάλα και το χτύπημα στον γυμναστή σε άσκηση με τελειώματα. 



Οι αντιδράσεις του Κριστιάνο στις οδηγίες του Τεν Χαγκ και η περίεργη συμπεριφορά του στο γήπεδο (vids)

Ο CR7 μπορεί να επέστρεψε στο Μάντσεστερ μόλις πριν από μια εβδομάδα έχοντας πάρει εξτρά άδεια και έχοντας χάσει όλη την προετοιμασία, όμως, πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό του «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο. 

Ο Πορτογάλος αστέρας έδειχνε να ακούει πράγματα τα οποία θεωρούσε φυσιολογικά και αναμενόμενα από τον Τεν Χαγκ, δίχως να δίνει ιδιαίτερη σημασία, ενώ, μέσα στο γήπεδο φαινόταν να μην έχει πρόθεση να κάνει το κάτι παραπάνω με τη μπάλα. 

Μάλιστα, στο ζέσταμα, χτύπησε κατά λάθος κι έναν εκ των γυμναστών που είχε βρεθεί στην εστία και ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από το σουτ του Ρονάλντο με δύναμη. 

 

 

@topfutboltv2 He is alone in the pitch and didn’t turns💔 #topfutboltv ♬ الصوت الأصلي - ً

 

@lowkeaton__ CR7 doing the most 😭 #cr7 #cristianoronaldo #cristiano #ronaldo #manchesterunited #manunited #united ♬ original sound - lowkeaton_

 

Κώστας Ζάλιαρης