Πάνω – κάτω το Γιουνάιτεντ – Ράγιο και… ισοπαλία στην επιστροφή του Κριστιάνο!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να επέστρεψε επιτέλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας και στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του στο φιλικό του «Όλντ Τράφορντ» με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» ήταν… κυκλοθυμική. Το γκολ στην ισοπαλία (1-1) ο Ελάνγκα, εξαιρετικός ο ρυθμός στο ματς!



Πάνω – κάτω το Γιουνάιτεντ – Ράγιο και… ισοπαλία στην επιστροφή του Κριστιάνο!

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Premier League και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει σαφώς πιο έτοιμη από την έναρξη της προετοιμασίας της, αλλά με τα κενά στην ανασταλτική της λειτουργία να παραμένουν.

Υποδέχθηκε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Όλντ Τράφορντ», παρατάχθηκε με βασικούς, είδε τον Έρικ Τεν Χαγκ να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε ισόπαλη, στο 1-1, με τους Ισπανούς, οι οποίοι συνέβαλλαν στην εξαιρετική αναμέτρηση που παρακολουθήσαμε, μιας και αποφάσισαν να παίξουν «ανοιχτά» και δίχως σκοπιμότητες.

Στο πρώτο μέρος, η καλύτερη στιγμή είχε ως πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, ενώ στην επανάληψη, ο ρυθμός βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο και τα δύο γκολ που παρακολουθήσαμε έμοιαζαν… λίγα.

Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Ελάνγκα, η ισοφάριση έλαβε χώρα στο 57ο λεπτό από τον Γκαρσία και από εκεί και πέρα είχαμε την… χαρά του ποδοσφαίρου, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν από στατικές φάσεις και τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται κοντά στο 2-1, με τις προσπάθειες των Τέγιες και Γκαρνάτσο.

Το 1-1 εν τέλει παρέμεινε μέχρι τέλους και το επόμενο πλέον τεστ των «κόκκινων διαβόλων» είναι απέναντι στην Μπράιτον, στην 1η αγωνιστική, στην ρεβάνς του… 4-0 του Μαίου!

Δημήτρης Μανάκος