Ο Κριστιάνο φόρεσε ξανά την φανέλα της Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ»: Σαν να μην πέρασε μία ημέρα… (vid)

Στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμοιαζε σαν να μην… έφυγε ποτέ από το «Όλντ Τράφορντ», παίζοντας ξανά με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», μετά το 4-0, στο «Άμεξ», στο ματς με την Μπράιτον!



Ο Κριστιάνο φόρεσε ξανά την φανέλα της Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ»: Σαν να μην πέρασε μία ημέρα… (vid)

Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, οι πιθανότητες παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν σίγουρα αυξηθεί, αλλά σίγουρα αυτές κεφαλαιοποιήθηκαν, από την στιγμή που ο Πορτογάλος φόρεσε ξανά την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», για πρώτη φορά μετά τις αρχές Μαΐου και την «βαριά» ήττα με 4-0 από την Μπράιτον.

Στο βίντεο φαίνεται η άφιξη της ομάδας στο «Όλντ Τράφορντ», με τον Κριστιάνο να είναι… χαλαρός, σαν να μην πέρασε μία ημέρα, για να έρθει και η πρώτη τελική του στο ματς, από τα αριστερά.

Η επίθεση της Γιουνάιτεντ ήταν υποδειγματική, ο Ρονάλντο την ολοκλήρωσε με το αριστερό, εκτός εστίας, το 0-0 με την Ράγιο Βαγιεκάνο στο τέλος του πρώτου μέρους παραμένει, αλλά οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων», έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται πως έχουν ήδη κερδίσει κάτι!

Δημήτρης Μανάκος