Η τρέλα παικτών και οπαδών της Λίβερπουλ για το γκολ του Νούνιες (vid)

Όλοι θέλουν να τον κάνουν να βγάλει το... θηρίο από μέσα του και να σκοράρει ακατάπαυστα, γι' αυτό ακόμα και οι συμπαίκτες του Ντάργουιν Νούνιες πανηγύρισαν τρελά το γκολ του Ουρουγουανού στο 3-1 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield. 



Η τρέλα παικτών και οπαδών της Λίβερπουλ για το γκολ του Νούνιες (vid)

Ο 22χρονος επιθετικός έχοντας και το καρέ από το πρόσφατο φιλικό με την Λειψία επί γερμανικού εδάφους, βρήκε δίχτυα και στο King Power Stadium το απόγευμα του Σαββάτου για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 κόντρα στους «πολίτες» και να δώσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στους «κόκκινους». 

Έτρεξε αμέσως προς το κόρνερ με τους οπαδούς στις εξέδρες να παραληρούν, έβγαλε τη φανέλα και πανηγύρισε έξαλλα παρέα με τους συμπαίκτες του. Έτρεξε μέχρι και ο Φιρμίνο από τον πάγκο, ενώ, δεν έφυγε κανείς όσο ο Νούνιες ήταν στη γωνία και απολάμβανε το επίτευγμά του. 

Ο Φαν Ντάικ ξεσήκωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο και ο Κλοπ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είδατε πόσο χαρούμενος ήταν κι εκείνος και πόσο χαρούμενοι ήταν και οι συμπαίκτες του με το γκολ που πέτυχε». 

Στη Λίβερπουλ ξέρουν ότι θέλουν και πρέπει να ποντάρουν και στο ανθρώπινο κομμάτι στην περίπτωση του Νούνιες ώστε η... μηχανή να πάρει μπρος για τα καλά. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης