Ο Χάαλαντ ήταν αρνητικός στο ντεμπούτο του και έχασε αυτό που δεν… χάνεται! (vids)

Ναι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ διαθέτει δεδομένα την ποιότητα για να βελτιώσει την επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι, όμως το επίσημο ντεμπούτο του ήταν αρνητικό! Για να το αντιληφθεί κανείς, αρκεί να δει τις επαφές του με την μπάλα, τις ευκαιρίες που έχασε και την… ακραία στιγμή πριν από την λήξη του Community Shield απέναντι στην Λίβερπουλ!Ο Χάαλαντ ήταν αρνητικός στο ντεμπούτο του και έχασε αυτό που δεν… χάνεται! (vids)

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και στην περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ αυτό επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό, στο ματς του Community Shield, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Ο Νορβηγός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, αλλά αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση θετικό. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα «καυτό» δεκάλεπτο, στο οποίο έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Άντριαν να έχει απάντηση στις δύο εξ’ αυτών και στην άλλη να μην βρίσκει σωστά την μπάλα, ενώ σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία, πραγματοποίησε λιγότερες επαφές με την μπάλα, από όσες οι υπόλοιποι 21 που βρίσκονταν στο «Κινγκ Πάουερ».

Ωστόσο, η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αρνητικός, αποδεικνύεται στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Κυριολεκτικά, στην τελευταία φάση του ματς, όταν η Σίτι βρέθηκε στην επίθεση, ο Άντριαν απέκρουσε ασταθώς και ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ αστόχησε κυριολεκτικά από τα… 2 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Κακό βράδυ για να είσαι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος δεδομένα έχει την ποιότητα για να γυρίσει την κατάσταση…

 

Δημήτρης Μανάκος