Πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ σε φιλικό, στο… ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικσεν! (vid)

Την πρώτη του συμμετοχή σε… επίσημο – φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ο Κρίστιαν Έρικσεν, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ηττώνται με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφήνοντας ωστόσο θετικές εντυπώσεις!



 Πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ σε φιλικό, στο… ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικσεν! (vid)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να άφησε θετικές εντυπώσεις στο «Ούλεβαλ» στην φιλική αναμέτρησή της απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως αυτή την φορά της έλειψε η ουσία και κατ’ επέκταση το… γκολ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παρέταξε βασική ενδεκάδα, με τον Μαλάσια να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Λισάντρο Μαρτίνες με τον Κρίστιαν Έρικσεν στον πάγκο και μέχρι και την συμπλήρωση 70 λεπτών, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν δεχθεί ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Ο Δανός επιτελικός μέσος μάλιστα έκανε το «ανεπίσημο» ντεμπούτο του στο 69ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον ΜακΤόμινεϊ, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα, η κούραση ήταν εμφανής και για τις δύο ομάδες.

Το γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε ο Ζοάο Φέλιξ στο 86’, με ασίστ του Άλβαρο Μοράτα, ενώ ο Φρεντ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91’, αφήνοντας την ομάδα του, που έχασε πρώτη φορά στην προετοιμασία, με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις!

Δημήτρης Μανάκος