Βασικός ο Γιαννούλης στην πρεμιέρα της Νόριτς στην Championship!

Στην βασική ενδεκάδα της Νόριτς για το ματς της επιστροφής της στην Championship, βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος επελέγη από τον Ντιν Σμιθ στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα παίξει για 6η σερί, πρώτη αγωνιστική στην καριέρα του!



Βασικός ο Γιαννούλης στην πρεμιέρα της Νόριτς στην Championship!

Μπορεί ο Ντιν Σμιθ να δοκίμασε αρκετά διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα, στην προετοιμασία της Νόριτς στην Σκωτία, όμως με το ξεκίνημα της Championship, ο έμπειρος τεχνικός προέβη σε λογικές επιλογές, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μπακ ξεκινά στο αρχικό σχήμα των «καναρινιών» απέναντι στην Κάρντιφ και κάπως έτσι καταγράφει την 6η σερί, πρώτη αγωνιστική της εκάστοτε σεζόν, στην οποία παρευρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

Ο απολογισμός του στις προηγούμενες ήταν τέσσερις νίκες και μία ήττα, με το ανεπιτυχές αποτέλεσμα να λαμβάνει χώρα πέρυσι, απέναντι στην Λίβερπουλ, στην Premier League. Βασικός λοιπόν ο Έλληνας, στο ξεκίνημα της προσπάθειας της άμεσης επιστροφής της Νόριτς στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος