Άρσεναλ και Τότεναμ επένδυσαν παντού, εκτός από τις θέσεις που είχαν ως πρωταρχικό στόχο!

Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν δαπανήσει ουκ ολίγα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αγοράζοντας έξι και πέντε νέους ποδοσφαιριστές αντίστοιχα, ωστόσο (μέχρις στιγμής) δεν έχουν ενισχυθεί στις θέσεις που ήθελαν από τα τέλη της σεζόν. 



Άρσεναλ και Τότεναμ επένδυσαν παντού, εκτός από τις θέσεις που είχαν ως πρωταρχικό στόχο!

Οι δύο ομάδες του Βορείου Λονδίνου πραγματοποίησαν αρκετά καλές πορείες τη περσινή σεζόν στη Premier League και φαίνεται οι «κόποι» τους ανταμείβονται από τις διοικήσεις με οικονομική ενίσχυση. 

Με τους «κανονιέρηδες» να έχουν προσθέσει πέντε νέα μέλη αξίας 160 εκατομμυρίων λιρών στο ρόστερ τους, και τα «σπιρούνια» έξι, με το συνολικό ποσό που διέθεσαν να αγγίζει τις 92 εκατομμύρια λίρες. 

Όμως, οι Αντόνιο Κόντε και Μικέλ Αρτέτα δεν έχουν κάνει καλύψει τις προτεραιότητές τους, δηλαδή τις θέσεις του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, εκτός από τον Κλεμάν Λενγκλέ που έρχεται ως δανεικός χωρίς οψιόν αγόρας (Τότεναμ) και ενός μέσου, κατά κύριο λόγο τον Γιούρι Τίλεμανς (Άρσεναλ). 

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ, σύμφωνα πάντα με τον Εντού και τον Αρτέτα, δεν έχει τελειώσει με τις αφίξεις και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας κεντρικός μέσος, αν όχι συγκεκριμένα ο Τίλεμανς. Αλλά, από την πλευρά της Τότεναμ, όλα δείχνουν πως θα πορευτεί με τον Γάλλο αμυντικό της Μπαρτσελόνα, σε μία θέση που «καιγόταν» ο Ιταλός τεχνικός για αρκετούς μήνες. 

Φοίβος Πεφάνης