Λίβερπουλ: Παίρνει φανέλα βασικού μετά από 10 μήνες ο Άντριαν!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Community Shield, αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Άντριαν, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα γάντια του βασικού γκολκίπερ της ομάδας, για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες.



Λίβερπουλ: Παίρνει φανέλα βασικού μετά από 10 μήνες ο Άντριαν!

Προφανώς και όταν αναφερόμαστε στον Άντριαν, το μυαλό όλων πηγαίνει σε έναν μέτριο τερματοφύλακα, που δεν φημίζεται για τα αντανακλαστικά του. Οι «γκάφες» που έχει κάνει με την φανέλα της Λίβερπουλ είναι αρκετές, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου η ομάδα του αποκλείστηκε στο «Άνφιλντ», στο τελευταίο ματς πριν τον κορονοϊό.

Ωστόσο, ο Άντριαν βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ της Λίβερπουλ, έκανε κανονικά προετοιμασία και οι συγκυρίες οδηγούν τον Γιούργκεν Κλοπ να τον χρησιμοποιήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα, για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες.

Ο Άλισον δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Community Shield απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κέλεχερ είναι αμφίβολος και αν όλα συνεχίσουν να είναι έτσι μέχρι και το Σάββατο, τότε ο Ισπανός θα είναι στην βασική ενδεκάδα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Άντριαν θα πραγματοποιήσει την 26η του συμμετοχή με την Λίβερπουλ και την πρώτη μετά τον Οκτώβριο του 2021 και τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Πρέστον, όπου και ο Κώστας Τσιμίκας είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τους αριθμούς του; Σε 25 ματς, μετρά 7 clean sheet, 35 γκολ παθητικό και 18 νίκες. Θα βελτιωθούν τα ποσοστά του ή ο Άντριαν θα ηττηθεί για 8η φορά στην καριέρα του από τη Μάντσεστερ Σίτι σε 11 αναμετρήσεις; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος