Ήττα πριν από τη Μάντσεστερ Σίτι και το Community Shield για την Λίβερπουλ!

Μπορεί η Λίβερπουλ να κυριάρχησε σε ποσοστά κατοχής της μπάλας απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και γνώρισε την δεύτερη ήττα της σε φιλικά προετοιμασίας, αυτή την φορά με 1-0, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στον τελικό του Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι!



Ήττα πριν από τη Μάντσεστερ Σίτι και το Community Shield για την Λίβερπουλ!

Πίεσε, προσπάθησε αλλά ήταν αναποτελεσματική η Λίβερπουλ, η οποία αν και έφτασε μέχρι και σε 75% ποσοστό κατοχής της μπάλας, δεν κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα της Σάλτσμπουργκ και ηττήθηκε με 1-0, χάρη στο γκολ του Σέσκο στο 31ο λεπτο!

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε μία μίξη βασικών και νεαρών ποδοσφαιριστών, σε μικρότερο σαφώς βαθμό από όσα είχε κάνει στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο!

Το σκορ άνοιξε ο Σέσκο με τη συμπλήρωση μισής ώρας, οι «κόκκινοι» προέβησαν μόλις σε δύο, εντός εστίας τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο απειλητικοί, με τις μισές τους ενέργειες να καταλήγουν στην εστία, περιορίζοντας και τις απειλές των τυπικά γηπεδούχων, όμως και πάλι το γκολ δεν ήρθε, παρότι ο Τιάγκο, ο Ντίας και ο Σαλάχ βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδας.

Κάπως έτσι, έλαβε χώρα η δεύτερη ήττα της Λίβερπουλ στα φιλικά προετοιμασίας και μένει να δούμε την αντίδρασή της, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στο Community Shield!

Δημήτρης Μανάκος