Άστον Βίλα: Αφαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον Μινγκς ο Τζέραρντ!

Μπορεί  ο Τάιρον Μινγκς να θεωρείται ο αρχηγός και ο φυσικός ηγέτης της Άστον Βίλα, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε την απόφαση να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο. Πλέον, ο Τζον ΜακΓκιν είναι ο αρχηγός των «βίλανς», με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να είναι δεύτερος και τον Άσλεϊ Γιανγκ να διατηρεί την θέση του!



Άστον Βίλα: Αφαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον Μινγκς ο Τζέραρντ!

Μία απόφαση που δεν θα μπορούσε να προβλέψει κανείς, πριν την ανακοίνωσή της, πήρε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ανακοίνωσε στο ρόστερ της Άστον Βίλα τους αρχηγούς της επόμενης σεζόν.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Ο Τζον ΜακΓκιν, που μέχρι πρότινος δεν ήταν, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ως δεύτερος, που αναμένεται να είναι και ο βασικός της γκολκίπερ στην επόμενη χρονιά και ο Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος παίκτης του ρόστερ και διαθέτει τα ηγετικά προσόντα, προκειμένου να επηρεάσει τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια.

Κάπως έτσι, αυτό σημαίνει πως ο Τάιρον Μινγκς παύει να είναι αρχηγός της Άστον Βίλα, με τον Τζέραρντ να δηλώνει πως έχει συνομιλήσει μαζί του και πως ο λόγος της αφαίρεσής του περιβραχιονίου από αυτόν, έχει ως λογική να απελευθερωθεί ως προς τον τρόπο παιχνιδιού του!

Δημήτρης Μανάκος