Η απίστευτη ομιλία του Αρτέτα, πριν το «restart» της Άρσεναλ στο ματς με τη Νόριτς! (vid)

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται το «All or nothing» της Άρσεναλ, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου, με την επίσημη σελίδα των «κανονιέρηδων» να αναρτά ένα βίντεο, στο οποίο ο Μικέλ Αρτέτα μιλά στην ομάδα του, πριν από το ματς με τη Νόριτς, στην 4η αγωνιστική, με το 0/3 να είναι γεγονός!



Η απίστευτη ομιλία του Αρτέτα, πριν το «restart» της Άρσεναλ στο ματς με τη Νόριτς! (vid)

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα η σεζόν της Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να βλέπει την ομάδα του να ηττάται με 2-0 από την Μπρέντφορντ, με το ίδιο σκορ από την Τσέλσι και με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ούσα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίχως γκολ υπέρ της, στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική; Το ματς με τη Νόριτς στο «Έμιρεϊτς», όπου η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη χρονιά, χάρη στο γκολ του τότε αρχηγού της, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, προηγήθηκε μία… επική ομιλία του Αρτέτα στους ποδοσφαιριστές του, στα αποδυτήρια, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Μίλησε για την ζωή του και για τα συναισθήματά του για την ομάδα, υπογράμμισε πόσο πιστεύει στην ομάδα του και το «restart» στην σεζόν ήταν γεγονός.

Αυτό και άλλα πολλά θα παρακολουθήσουμε στο «All or Nothing» της Amazon, που κυκλοφορεί στις 4 Αυγούστου και αφορά ολόκληρη την χρονιά της Άρσεναλ, την σεζόν 2021-22!

Δείτε το… απίστευτο βίντεο και τις εκφράσεις των παικτών του Μικέλ Αρτέτα:

Δημήτρης Μανάκος