Τόσο έμπνευση της στιγμής, που η Ρούσο δεν θυμάται πολλά από την μαγική τακουνιά με την οποία σκόραρε! (vid)

Η Αλέσια Ρούσο, η σκόρερ του καλύτερου γκολ του γυναικείου Euro του φετινού καλοκαιριού και ενός από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς σε κάθε επίπεδο, ανέφερε ότι το μοναδικό που σκέφτηκε δίχως καν να θυμάται πολλά από τη φάση, ήταν βρει τον πιο γρήγορο τρόπο για να στείλει τη μπάλα προς την εστία της Σουηδίας! 



Τόσο έμπνευση της στιγμής, που η Ρούσο δεν θυμάται πολλά από την μαγική τακουνιά με την οποία σκόραρε! (vid)

Η Αγγλία διέσυρε και τις Σουηδέζες με το τελικό 4-0 στη μεγαλύτερη νίκη που έχει καταγραφεί ποτέ στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των γυναικών, με την Ρούσο να κερδίζει όλες τις εντυπώσεις. 

Με τακουνιά στο ριμπάουντ από δική της προσπάθεια, απλά έκανε το τακούνι με την ελπίδα να καταφέρει κάτι και αυτό που συνέβη με το «τούνελ» και το γκολ ήταν... θεότρελο! 

Μιλώντας στην κάμερα λίγο αργότερα, σχολίασε: 

«Θα ήταν αρκετά πιο εύκολο αν είχα σκοράρει με το πρώτο σουτ, αλλά ήταν πολύ καλό. Δεν θυμάμαι και πολλά από τη φάση, αλλά ήταν ο πιο γρήγορος τρόπος για να στείλω τη μπάλα προς την εστία αντί να καθυστερήσω και να γυρίσω το σώμα μου. Δεν πρόλαβα καν να δω πως μπήκε η μπάλα στην εστία και απλά την είδα μέσα και άρχισα να πανηγυρίζω»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης