Εμφανίστηκε στο προπονητικό της Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε τις πύλες του Κάρινγκτον για πρώτη φορά από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έχει συνομιλία με τον Έρικ Τεν Χαγκ για το μέλλον του. Παρών και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! 



Εμφανίστηκε στο προπονητικό της Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο...

Ο CR7 απουσίαζε από τις πρώτες προπονήσεις του καλοκαιριού, πήρε εξτρά άδεια, δεν πήγε ούτε Ταϊλάνδη, ούτε Αυστραλία και τώρα που η υπόλοιπη ομάδα γύρισε πίσω, εμφανίστηκε κι εκείνος στο Κάρινγκτον. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε από την πατρίδα του στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας και το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλαμπ. 

Θα λάβει χώρα η καθοριστική επαφή με τον Έρικ Τεν Χαγκ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει ν' αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ και ο Μέντες ξέρει ακριβώς πόση πίεση ν' ασκήσει για να το καταφέρει αυτό ο πελάτης του. 

Παρών στο «Κάρινγκτον» και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ίσως σε μια προσπάθεια να πείσει το ποδοσφαιρικό του παιδί να παραμείνει, ενώ και ο Λισάντρο Μαρτίνες είναι εκεί αφού περιμένει απλά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. 

Κώστας Ζάλιαρης