Μηδενική ανοχή ο Τεν Χαγκ: Άφησε παίκτη εκτός πλάνων για καθυστέρηση σε meeting της ομάδας

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλησε να περάσει με σκληρό τρόπο το μήνυμα πως δεν θα ανεχθεί τίποτα από κανέναν όσον αφορά τον πειθαρχικό κώδικα κι έτσι άφησε ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός πλάνων για φιλικό ματς της προετοιμασίας, έπειτα από διπλή καθυστέρηση σε meeting της ομάδας. 



Μηδενική ανοχή ο Τεν Χαγκ: Άφησε παίκτη εκτός πλάνων για καθυστέρηση σε meeting της ομάδας

Βάσει του ρεπορτάζ του Athletic, ο Τεν Χαγκ έδειξε το σκληρό του πρόσωπο και δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής - που δεν κατονομάζεται - καθυστέρησε σε team meeting κατά την παρουσία της ομάδας σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία. 

Ο ποδοσφαιριστής καθυστέρησε δυο φορές και ο Ολλανδός προπονητής που προόριζε μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς να του δώσει φανέλα βασικού, τον άφησε τελείως εκτός πλάνων ως παραδειγματική τιμωρία. 

«Είναι κάτι που έλειπε πολύ από την ομάδα. Και το θέμα της πειθαρχίας δεν είναι μονάχα για το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και για τη συμπεριφορά έξω από το γήπεδο. Να μην αργούμε στα meetings, στα γεύματα τηξς ομάδας... Εμένα δεν με επηρεάζει γιατί πάντοτε είμαι συνεπής» είχε πει ο Μπρούνο Φερνάντες. 

Κώστας Ζάλιαρης