Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό στη Λυών ο Λακαζέτ – «Πυροβόλησε» από μακριά! (vid)

Το δεύτερό του γκολ με την φανέλα της Λυών, στην επιστροφή του στην Γαλλία, πέτυχε ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος έβαλε μπροστά την ομάδα του κόντρα στην Φέγενορντ και βρήκε δίχτυα ως βασικός, για 3η φορά μετά τον Μάρτιο!



Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό στη Λυών ο Λακαζέτ – «Πυροβόλησε» από μακριά! (vid)

Πέρασαν σχεδόν… έξι μήνες από την τελευταία φορά που ο Αλεξάντερ Λακαζέτ σκόραρε, έχοντας ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του, σε επίσημη αναμέτρηση. Ο λόγος για το ματς της Άρσεναλ με την Λέστερ στο «Έμιρεϊτς», όπου ο Γάλλος ήταν ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», έκανε το 2-0 στην αρχή του δευτέρου μέρους και «κλείδωσε» το τρίποντο για την Άρσεναλ.

Έκτοτε, είχε βρει δίχτυα άλλη μία φορά μόνο, μετά τη μεταγραφή του στην Γαλλία, στο φιλικό της Λυών με την Μπουργκ εν Μπρες. Πλέον, το καλό «τρίτωσε» για τον πρώην επιθετικό του Μικέλ Αρτέτα, με τον Λακαζέτ να ανοίγει το σκορ στο φιλικό των «λιλουά» απέναντι στην Φέγενορντ, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής που δεν… πιανόταν.

Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό ο πρώην σέντερ φορ της Άρσεναλ, με ζητούμενο να ξεπεράσει είτε με άμεσο, είτε με άμεσο τρόπο, τα 12 γκολ, στα οποία συμμετείχε πέρυσι!

Δημήτρης Μανάκος