Ξεγυρισμένη τεσσάρα της Άρσεναλ στην Τσέλσι! (vids)

Σόου από την Άρσεναλ και μεγάλη νίκη απέναντι στην Τσέλσι στο μεταξύ τους φιλικό... ντέρμπι προετοιμασίας, με την ομάδα του Αρτέτα να φτάνει εύκολα και με υπέροχο ποδόσφαιρο στο τελικό 4-0! Εκπληκτικό γκολ ο Ζεσούς, έκαναν ό,τι ήθελαν οι Έντεγκααρντ, Σάκα, Μαρτινέλι. 



Ξεγυρισμένη τεσσάρα της Άρσεναλ στην Τσέλσι! (vids)

Οι «κανονιέρηδες» ταπείνωσαν τους «γείτονές» τους προτού οι «μάχες» τους μεταφερθούν στο Λονδίνο για την Πρέμιερ Λιγκ και τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις στην Αγγλία. 

Το σκορ άνοιξε ο Ζεσούς με εκπληκτική λόμπα πάνω από τον Εντουάρντ Μεντί στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει και το εντυπωσιακό δεύτερο τέρμα στο 36' από τον Έντεγκααρντ που βρέθηκε σε θέση βολής από εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Μαρτινέλι. 

Τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης που χάρισε στην Άρσεναλ και το Florida Cup. Στο 66' ο Μπουκάγιο Σάκα εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Μεντί που... πάλευε μόνος του στη συγκεκριμένη φάση, ενώ, το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του ανενόχλητου στο δεύτερο δοκάρι, Σαμπί Λοκονγκά. 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης