Δεν βγαίνει άκρη ανάμεσα σε Μπράιτον και Σίτι και ο Κουκουρέγια έπαιξε ξανά βασικός στη νίκη επί της Ρέντινγκ!

Πολλά γράφονται και λέγονται, αναφορικά με το μέλλον του Μαρκ Κουκουρέγια στην Μπράιτον, όμως όσο και να ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, οι «γλάροι» αναμένουν και δεύτερη πρόταση για την απόκτησή του, έχοντας απορρίψει τα 30 εκατομμύρια της πρώτης. Μέχρι τότε, ο Ισπανός θα παίζει… βασικός, όπως συνέβη και στο νικηφόρο φιλικό της ομάδας του απέναντι στην Ρέντινγκ!



Δεν βγαίνει άκρη ανάμεσα σε Μπράιτον και Σίτι και ο Κουκουρέγια έπαιξε ξανά βασικός στη νίκη επί της Ρέντινγκ!

Και ενώ το μεταγραφικό σίριαλ ανάμεσα σε Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι για τον Μαρκ Κουκουρέγια συνεχίζεται, με τον ίδιο να μην είναι δυσαρεστημένος στο ενδεχόμενο παραμονής του στο «Άμεξ», ο Γκρέιαμ Πότερ δεν διστάζει να αποδείξει εμπράκτως στους «πολίτες» πως από την στιγμή που δεν καταθέτουν νέα επίσημη πρόταση, μετά την απόρριψη των 30 εκατομμυρίων, εκείνος θα τον χρησιμοποιεί κανονικά.

Όπως δηλαδή έκανε και στο νέο φιλικό της Μπράιτον απέναντι στην Ρέντινγκ, όπου ο Κουκουρέγια ξεκίνησε βασικός και η ομάδα του επικράτησε με 2-1, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τους Γκρος και Σόλι Μαρτς.

Συνεπώς, ο Κουκουρέγια συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του με την Μπράιτον και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κινηθεί άμεσα, ο Ισπανός θα είναι βασικός και στην εναρκτήρια αγωνιστική της Premier League, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην οποία πέτυχε και το μοναδικό του, περσινό γκολ!

Δημήτρης Μανάκος