Δεν υπάρχουν… φιλικά για τον Κέιν – Δύο γκολ και ανατροπή για την Τότεναμ με την Ρέιντζερς! (vids)

Μπορεί ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, να έβαλε μπροστά την Ρέιντζερς στο φιλικό απέναντι στην Τότεναμ, όμως ο Χάρι Κέιν σκόραρε δις σε έξι λεπτά και χάρισε τη νίκη με ανατροπή στην ομάδα του και το Warra Trophy (1-2)!



 Δεν υπάρχουν… φιλικά για τον Κέιν – Δύο γκολ και ανατροπή για την Τότεναμ με την Ρέιντζερς! (vids)

Έχει πετύχει τα τρία τελευταία γκολ της Τότεναμ και συνολικά πέντε από τα 9 που έχει βάλει σε ολόκληρη την προετοιμασία της… Ποιος είπε λοιπόν πως ο Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει τα φιλικά σαν… φιλικά και όχι σαν επίσημα;

Ο Άγγλος αναδείχθηκε και πάλι σε πρωταγωνιστή της Τότεναμ, καθώς μετά το γκολ του στο 1-1 κόντρα στην Σεβίλλη, ήταν ο κορυφαίος και στο φιλικό κόντρα στην Ρέιντζερς, δεχόμενος μάλιστα και δύο ασίστ από τον Σον. Το σκορ άνοιξε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, οι Σκωτσέζοι πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 1-0, αλλά εν συνεχεία ο Κέιν αποφάσισε να αλλάξει την τροπή της αναμέτρησης.

Ισοφάρισε στο 50’, βρήκε και δεύτερο γκολ στο 56’ και με τον Φόρστερ και τον Πέρισιτς να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Τότεναμ, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε παρέμεινε αήττητο στα φιλικά προετοιμασίας του και κατέκτησε το Warra Trophy στο Άιμπροξ!

Δημήτρης Μανάκος