Stop στο σερί της Γιουνάιτεντ από την Άστον Βίλα και την καταρρακτώδη βροχή (vids)

Σε ματς που διεξήχθη υπό τρομερά δύσκολες συνθήκες, σε αγωνιστικό χώρο με μπαλώματα και με καταρρακτώδη βροχή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε την απροσεξία της στο 90' + 3' κι έτσι έμεινε στο τελικό 2-2 απέναντι στην Άστον Βίλα στο Περθ της Αυστραλίας. 



Stop στο σερί της Γιουνάιτεντ από την Άστον Βίλα και την καταρρακτώδη βροχή (vids)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενημερώθηκαν μερικές ώρες πριν από το ματς ότι αυτό θα διεξαγόταν κανονικά παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, με τη βροχή να σταματάει για λίγα λεπτά στην έναρξη του αγώνα και να πέφτει με τρομερό ρυθμό από τα τέλη του πρώτου μέρους. 

Το σκορ άνοιξε ο Σάντσο στο 25ο λεπτό έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σο από αριστερά, έχοντας κάνει το overlap.

Το δεύτερο τέρμα για τη Γιουνάιτεντ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Κας αφού το βολέ που επιχείρησε ο Ράσφορντ κόντραρε στον αμυντικό των «χωριατών» που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βίλα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, ο Μπέιλι που είχε μπει με αλλαγή έκανε εξαιρετική κούρσα και ωραίο αριστερό σουτ στο 49' για να μειώσει σε 2-1, ενώ, λίγο αργότερα ο Χάρι Μαγκουάιρ κατάφερε ν' αντιδράσει σωστά και να πέσει με τάκλιν ώστε να μην επιτρέψει το γκολ από πλάγια θέση.

Τελικά στο 90' + 3' ο Καλούμ Τσέιμπερς με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το ισόπαλο αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης και να στερήσει από τη Γιουνάιτεντ το 4x4.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης