Η Γούεστ Χαμ με καθαρό επιθετικό δημιουργεί… κίνδυνο για όλους!

Η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγες πραγματοποιεί εντυπωσιακές σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο της λείπει ένα καθαρό φορ, που θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες, για να σταματήσει τα «πειράματα» με Αντόνιο στη κορυφή και να «τρυπήσει» τα δίχτυα των αντιπάλων!



Η Γούεστ Χαμ με καθαρό επιθετικό δημιουργεί… κίνδυνο για όλους!

Γουέστ Χαμ και σέντερ φορ είναι δύο λέξεις… τσακωμένες στην εποχή του Μόγες στην ομάδα. Ωστόσο, είναι άκρως εντυπωσιακό πως τα τελευταία δύο χρόνια τα «σφυριά» έχουν καταφέρει να τερματίσουν στην 6η (2020/21) και 7η θέση (2021/22) και να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του UEFAEuropa League χωρίς στράικερ!

Ο Αντόνιο είναι ότι πι κοντινό σε επιθετικό στο ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Λονδίνου, με τον Τζαμαϊκανό να σκοράρει 20 φορές και να μοιράζει 13 ασίστ για το πρωτάθλημα Αγγλίας τις τελευταίες δύο σεζόν. Καθόλου άσχημοι αριθμοί, βέβαια εκεί παρουσιάζεται το πρόβλημα στο να συνεχίσει να ονειρεύεται μεγαλύτερους στόχους, οδηγώντας την διοίκηση να κινηθεί για έναν εκ των Αρμάντο Μπρόγια ή Τζιανλούκα Σκαμάκα. 

Δίχως αμφιβολία, δύο διαφορετικοί επιθετικοί που έχουν ένα κοινό, να σκοράρουν. Αμφότεροι είναι ανερχόμενα ταλέντα και πρωταγωνιστές στις ομάδες τους (Σκαμάκα-Σασουόλο, Μπρόγια-Σαουθάμπτον). Ο τελικός λόγος θα είναι του Μόγες. Θα αποφασίσει να πάρει τον Αλβανό φορ της Τσέλσι που έχει δοκιμαστεί ήδη στην Premier League με την Σαουθάμπτον ή τον πολλά υποσχόμενο Ιταλό, Τζιανλούκα Σκαμάκα για να γίνει το αγαπημένο παιδί του «London Stadium»;

Φοίβος Πεφάνης