Τσέλσι: Ιταλία-Στάμφορντ Μπριτζ, ένα δρομολόγιο με επιτυχίες και αποτυχίες (video)

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι φέτος, με τους «μπλε» να προχωρούν σε ακόμα μία κίνηση από την Serie A και υπήρξαν κι άλλες που είτε έπιασαν είτε αποδείχθηκαν αποτυχημένες.    



Τσέλσι: Ιταλία-Στάμφορντ Μπριτζ, ένα δρομολόγιο με επιτυχίες και αποτυχίες (video)

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε την δεύτερη της μεταγραφή για την φετινή σεζόν, με τον Καλιντού Κουλιμπαλί να αφήνει την Serie A και τη Νάπολι για τους Λονδρέζους. Οι «μπλε» συνεχίζουν και επιμένουν με αγορές από το ιταλικό πρωτάθλημα και ελπίζουν ο Κουλιμπαλί να μην έχει την κατάληξη των μεταγραφών του Λουκάκου, του Μούτου ή του Σεβτσένκο αλλά εκείνη των Ζορζίνιο, Τζόλα και Βιάλι.

Ρομέλου Λουκάκου

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι έμελλε να είναι μία από τις χειρότερες στην ιστορία της βάση και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ, τα οποία έφτασαν τα 115 εκατ. ευρώ. Φυσικά ούτε κατά διάνοια δεν θα επιστραφούν όλα αυτά τα χρήματα στους «μπλε», με τον παίκτη ύστερα από μία σεζόν με 44 εμφανίσεις και μόλις 15 γκολ, να γυρίζει στην Ίντερ ως δανεικός από τους Λονδρέζους. Παίκτης με τρομακτικά ποδοσφαιρικά προσόντα που όπως αποδείχθηκε δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα του Λονδίνου.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο bnsports.gr